Wat moet ik doen om mijn account te beheren en om de informatie ervan te wijzigen?

Om de gegevens van uw account te wijzigen, ga dan naar uw klantenaccount door op ‘inloggen’ rechts boven op de homepage te klikken.

Het is mogelijk om de informatie die in uw account geregistreerd staan te veranderen. Om de wijzigingen te maken, meld u aan in uw klantenaccount door op « inloggen » te klikken boven op de pagina van de site.

U heeft toegang tot alle gegevens van uw profiel (adresgegevens, bankgegevens en facturatiegegens) vanaf uw account.

U kunt de reserveringen zien die u op Bird Office heeft gemaakt maar u kunt ook uw rekeningen bekijken.

Mocht u uw gebruikersnaam of de e-mail waarmee u uw aanmeldt willen wijzigen, stuur dan een e-mail naar support@bird-office.com.