Hoe kan ik mijn account creëren?

Als u nog geen Bird Office account heeft, ga dan naar de website www.bird-office.com en klik op de homepage op ‘inloggen’ rechts omhoog. U kunt uw e-mail adres, uw Linkedin account of Google account gebruiken om u in te schrijven. De inschrijving en de aanmelding is gratis op Bird Office. Vergeet niet om uw profiel in uw account aan te vullen met uw adres-en bankgegevens nadat u u heeft ingeschreven.

Om uw Bird Office account aan te maken, ga naar « Aanmelden » rechts omhoog op de pagina.

Vul daarna de informatie in die gevraagd wordt (voornaam, achternaam, naam van de vennootschap, e-mail adres, wachtwoord, abonnement op de nieuwsletter) en klik op « bevestigen ».

U maakt deel uit van Bird Office ! U kunt dus gebruik maken van het handigste platform om werkplekken op de meest gemakkelijke manier te reserveren die de markt aanbiedt.

Vul uw profiel daarna toe met uw gegevens, facturatiegegevens en bankgegevens.