Hoe kunt u uw wachtwoord herstellen of veranderen?

Hoe kunt u uw wachtwoord herstellen?

Klik op « Wachtwoord vergeten » nadat u op « Inloggen » rechts boven op de website. Geef uw e-mail adres aan die u voor uw Bird Office account gebruikt en u zult daarna per e-mail een link ontvangen om uw wachtwoord te vernieuwen.

Hoe kunt u uw wachtwoord veranderen?

Als u het wachtwoord van uw Bird Office account wilt veranderen, ga dan naar het venster « Wachtwoord » in uw klantenaccount: vul uw huidig wachtwoord en de nieuwe eronder. Vergeet niet om op « bevestigen » te klikken voordat u het venster sluit.