Hoe kan ik een zaal onbeschikbaar maken op Bird Office?

Om uw kalender te openen, klik op « inloggen » rechts boven de pagina en daarna op « Bird Office Kalender ».

Uw ruimtes zullen daarna verschijnen. Klik op de dag, of klik met uw muis op alle dagen die dit betreffen en selecteer de dag die u onbeschikbaar wilt maken.

Meld het tijdvak die toegeschreven is: als uw evenement een hele dag duurt, klik dan op « hele dag ».

Vergeet niet om een titel te geven die in uw kalender zal verschijnen (u bent de enige die de titel zal kunnen zien). Bevestig en klaar is Kees!